Scaune de birou ieftine – cele mai vandute si apreciate modele

Atunci cand sunteti la munca sau in locuinta dumneavoastra este indicat sa folositi niste scaune de birou cat mai confortabile. Pozitia in care stati pe scaun conteaza enorm pentru sanatatea dumneavoastra, asadar este bine sa investiti in asemenea piese de mobilier.

Exista mai multe tipuri de scaune destinate biroului si anume: directoriale, ergonomice, operationale, pentru vizitatori, pentru copii sau de gaming. Cele mai cumparate sunt de obicei cele directoriale datorita suportului lombar excelent pe care-l ofera, urmate de cele ergonomice datorita faptului ca sunt foarte practice.

Toata colectia de scaune de birou >> detalii, preturi si caracteristici

Materialele folosite in structura scaunelor sunt dintre cele mai diverse, deseori imbinandu-se perfect intr-un singur model. Acestea sunt: metal, plastic si lemn. Cele folosite pentru imbracarea structurii sunt: poliester, material textil, piele, lemn, pvc sau mesh.

scaune de birou ieftine

Scaune de birou ieftine

Printre scaunele de birou cele mai ieftine, rezistente si fiabile se numara cele care provin de la brand-uri precum: Kring, Unic Spot, Ergonica, Qmobili, Global Network, Mobexpert Office, Topstar sau Suavis. Toate acestea pot fi gasite in ofertele de pe emag la niste preturi foarte accesibile, beneficiind uneori de reduceri semnificative.

Cele mai vandute modele de scaune de birou >> detalii oferte

Dupa cum spune si titlul cele mai vandute articole pe care le gasiti pe emag sunt cele care apartin marcii Kring, respectiv modelele: Fit, Smart, Ergo, Eco sau Soho. Culorile disponibile sunt chiar variate incepand de la negru, gri, maro sau rosu pana la verde, albastru, galben sau portocaliu. Asadar nu va fi o problema asortarea cu celelalte piese de mobilier sau cu alte nuante din camera.

Linkuri sponsorizate