Reduceri masini de spalat rufe de Black Friday

Se stie foarte bine faptul ca ziua de Black Friday este una destinata reducerilor la mai toate tipurile de produse, insa o parte dintre ele sunt mult mai solicitate ca altele si anume electrocasnicele. Masinile de spalat rufe fac parte exact din aceasta categorie.

Numeroasele oferte promotionale vor fi disponibile pe emag in noiembrie si vor cuprinde multe tipuri de masini de spalat: de la cele tip uscator, cele cu incarcare frontala sau verticala pana la cele cu uscator incorporat sau semi-automate.

Un alt criteriu important dupa care sunt cautate si apreciate aceste produse este legat de brand-ul de la care provin. Cele mai renumite in acest domeniu sunt: Whirlpool, Gorenje, Beko, Indesit, Electrolux, Arctic, LG, Samsung, Albatros, Miele, Bosch si Hotpoint.

buton-resko-11

Stim ca preturile sunt foarte importante in luarea unei decizii optime de cumparare, iar acestea credem ca sunt accesibile mai ales daca beneficiaza si de discount. Acestea variaza destul de mult in functie de brand si dotari, astfel avem: sub 500 lei, 500 – 1000 lei, 1000 – 1500 lei (cele mai multe), 1500 – 2000 lei, 2000 – 3000 lei, 3000 – 4000 lei sau peste 4000 lei.

reduceri masini de spalat rufe black friday

Reduceri masini de spalat rufe Black Friday

Alte 2 elemente de care este bine sa tineti cont cand alegeti o masina de spalat rufe este capacitatea sa de incarcare si viteza de centrifugare. Capacitatea poate varia de la 5 la 6 kg, de la 6 la 7 kg, intre 7 si 8 kg in majoritatea cazurilor sau chiar peste 8 kg. Viteza de centrifugare are anumite valori populare care se masoara in rotatii pe minut (rpm): 800 – 1000, 1000, 1100, 1200 (cele mai multe) si peste 1200 rpm.

Economia de energie cat si eficienta acesteia se reflecta de obicei in tipul clasei din care face parte: A, A+, A++, A+++, A++++ si A+++++. Daca ne uitam la aspect credem ca modelele de masini de spalat slim sunt printre cele mai cautate si vandute de pe emag.

buton-resko-11

Inainte de luarea unei decizii de achizitie trebuie sa analizati cam toate functiile si caracteristicile articolelor pe care le urmariti. Astfel pentru luarea unei decizii bune este indicat sa observati daca acestea au: programare intarziata, un afisaj de tip electronic, LCD, TFT, LED sau Digital, iar ca si numar de programe aveti de ales intre cele cu 8 – 12, 12 – 14, 14 – 18 (majoritatea) si in unele cazuri peste 18.

Linkuri sponsorizate