Piscina gonflabila pentru copii, bebelusi sau toata familia de la Bestway

Odata cu venirea verii temperaturile din termometre cresc vertiginos, iar cea mai buna solutie pentru a va racori este sa faceti baie. Pentru copii si bebelusi sau de ce nu pentru toata familia s-au inventat piscinele gonflabile care sunt foarte practice si usor de instalat in curtea casei.

Acestea se gasesc in diverse magazine online precum emag sau bestkids si au diferite dimensiuni si forme. Astfel puteti alege intre cele circulare, dreptunghiulare sau in forme mai aparte destinate in special copiilor.

Piscine gonflabile pentru copii >> detalii si preturi

Unele dintre ele au imprimate pe pereti tot felul de desene sau personaje din benzile desenate. Cele mai rezistente si mai mari au un cadru metalic de sustinere pe margini care le asigura rezistenta si siguranta necesara.

piscina gonflabila copii si bebelusi

Piscina gonflabila copii si bebelusi

Din cate am observat cele mai cautate si vandute piscine gonflabile sunt cele de la Bestway sau Intex. Acestea sunt ieftine si se regasesc din plin in ofertele celor doua magazine pe care le-am mentionat anterior: emag si bestkids.

Piscine gonflabile de la Bestway >> cele mai cautate modele

Nu uitati sa reveniti pe site pentru alte articole destinate sezonului estival. Incercam sa va tinem la curent cu noutati si produse care se cauta in anumite perioade ale anului.

Linkuri sponsorizate