Pilota puf gasca pret si recomandari

Dupa cum bine se stie cea mai buna pilota pentru orice anotimp este cea din puf de gasca deoarece are niste proprietati aparte: absoarbe umezeala in timpul noptii si o elibereaza pe parcursul zilei, regleaza temperatura corpului in timpul somnului mentinand caldura optima, are proprietati hipoalergice, sunt usoare si ofera confort maxim.

Credem ca asemenea particularitati reprezinta cele mai mari avantaje pe care le ofera lenjeriile confectionate din astfel de materiale naturale. Pretul unei asemenea pilote variaza in functie de dimensiuni, calitatea materialelor si nu in ultimul rand in functie de brand-ul de la care provine. Pentru a vedea cu exactitate preturile va invitam sa intrati in magazinele online pe care le vom aminti in randurile urmatoare.

Primul magazin care comercializeaza astfel de pilote este estiacasa. Aici aveti ocazia sa alegeti pilote din puf de gasca de Ungaria, care sunt printre cele mai apreciate in lumea decoratiunilor interioare. Aveti in imaginea urmatoare cateva modele reprezentative.

pilota puf gasca

Pilota puf gasca

Cel de-al doilea magazin este asternuturisiprosoape, care are in paginile sale numeroase tipuri de pilote incepand cu cele din microfibra pana la cele de lux din puf de gasca. Othello, Eko sau Billerbeck sunt cateva marci reprezentative in domeniul asternuturilor de pat.

pilote puf gasca pret

Pilote puf gasca pret

Ultimul magazin prezentat este vivre, care mai nou si-a schimbat design-ul, iar gama de produse este una demna de invidiat. Pilotele germane sunt printre cele mai apreciate datorita modului in care sunt fabricate cu atentie la cele mai mici detalii. Aici veti gasi atat pilote mai ieftine, dar si pilote foarte scumpe din gama de lux care pot ajunge si la cateva mii de lei bucata. Puteti admira mai jos cateva dintre piesele reprezentative de pe vilaro, care apartin unor branduri precum: Erwin Muller, Billerbeck, Brinkhaus, Bugatti, Irisette sau Kauffmann.

pilote puf gasca 4 anotimpuri

Pilote puf gasca 4 anotimpuri

Linkuri sponsorizate