Papusi de portelan pentru colectii de exceptie

Pentru colectionarii adevarati dar si pentru persoanele interesate de niste obiecte decorative rare am pregatit spre prezentare niste papusi de portelan adorabile. Aceste decoratiuni de colectie sunt de o calitate deosebita reproducand cu fidelitate trasaturile umane. Aproape ca se confunda cu realitatea, doar ca sunt la o scara mai mica decat un personaj real.

Ca si dimensiuni acestea pot avea intre 40 si 70 cm lungime, iar ca greutate intre 1 si 2 kg in functie de fiecare model in parte. Papusile din oferta 4interior sunt produse in Germania, deci si calitatea acestora este una foarte buna.

Portelanul este materialul potrivit pentru confectionarea papusilor de genul acesta, foarte realiste si expresive, deoarece poate lua orice forma si poate fi vopsit in culori asemanatoare cu tenul uman.

Vedeti toate papusile si ofertele complete ale acestora, incluzand pretul, caracteristicile de produs si detaliile despre livrarea pusa la dispozitie de 4interior.

Personajele reprezentate de aceste papusi infatiseaza de obicei fetite in diferite ipostaze, cu diferite nume, imbracate in haine de epoca sau mai noi la care sunt adaugate unele accesorii sau jucarii mai mici. Va dam cateva exemple de astfel de papusi de portelan: fetita cu gentuta, cu rochita verde, cu ursulet, cu iepuras, cu gasca, precum si personaje cu nume ca: Pietje, Paola, Valentina, Doreen, Viviana si Gloria. Unele dintre acestea au fost fabricate in editii limitate, iar acest fapt le face sa fie si mai valoroase pentru colectionarii pasionati de astfel de creatii.

papusi de portelan

Papusi de portelan

Linkuri sponsorizate