Oferte plite incorporabile Black Friday la reducere: Whirlpool, Hansa, Beko si altele

Daca vreti sa aveti un set intreg de electrocasnice de bucatarie atunci, pe langa cuptor si hota trebuie ca sa va achizitionati o plita incorporabila care sa se potriveasca perfect. De obicei se vand in pachete promo impreuna astfel incat sa faceti economie.

In orice caz credem ca momentul cel mai bun pentru a beneficia de reducerile si ofertele promotionale cele mai bune din acest an este de Black Friday. Acesta se va desfasura in noiembrie pe emag.

Plitele incorporabile cu cel mai mare succes la clienti sunt cele care apartin unor brand-uri faimoase precum: Hansa, Gorenje, Whirlpool, Bosch, Electrolux, Hotpoint, Teka, Miele, Beko, Pyramis, Studio Casa, Zanussi, Arctic si Samsung.

buton-resko-11

Un alt criteriu dupa care se ghideaza clientii atunci cand cumpara asemenea aparatura electrocasnica este legat de pret, care poate oscila intre diverse intervale precum: 200 – 500 lei, 500 – 1000 lei (majoritatea), 1000 – 1500 lei, 1500 – 2000 lei, 2000 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si peste 5000 lei.

In general plitele incorporabile au alimentare electrica sau pe gaz, insa sunt si unele modele mixte care combina cu succes ambele variante. Numarul de arzatoare cel mai popular este de 4, insa sunt unele tipuri cu 1,2, 3, 5 sau chiar 6 bucati.

oferte plite incorporabile black friday

Oferte plite incorporabile Black Friday

Principiul de functionare sau aprindere poate fi pe inductie, vitroceramic sau electric. Bineinteles ca cele pe inductie necesita si vase speciale de gatit create special pentru ele. Pentru ca nu intotdeauna spatiul pentru a face mancare este indeajuns, exista unele plite care au o zona extinsa de gatire.

Din punct de vedere al design-ului, in afara de culoare, mai este vizibila si pozitionarea butoanelor care poate fi frontala, laterala, frontal stanga dreapta sau frontal inclinate. Uneori aveti nevoie de un arzator Wok, iar treptele de putere care pot fi folosite gradual sunt in numar de 3, 5, 6, 9 (majoritatea), 12, 17 sau 19.

buton-resko-11

La final mai precizam cateva elemente de design si alte caracteristici ce sunt specifice plitelor din aceasta categorie: afisajul electronic si tastele touch care faciliteaza comenzile, duzele pentru GPL, inox care este materialul cel mai bun din care pot fi fabricate si materialele pentru gratare gen: email, fonta, otel, otel emailat si gratar emailat.

Linkuri sponsorizate