Oferte carucioare copii Black Friday – reduceri la diverse modele

In momentul in care deveniti parinti trebuie sa va dotati cu tot felul de articole si accesorii pentru copii, iar carucioarele sunt poate unele dintre cele mai importante asemenea produse. Sunt practic niste mijloace practice de transport cu care va puteti plimba bebelusii afara prin parcuri, pe trotuar sau in alte locuri.

Pentru ca nu toata lumea isi permite sa cumpere in orice moment asemenea articole a fost creata ziua de Black Friday. In anul acesta se va desfasura in noiembrie, daca ne referim la emag care este cel mai complex magazin online din Romania.

Atunci cand alegeti un carucior trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte, printre care il amintim pe primul si anume pretul care poate fi: intre 50 – 200 lei, 200 – 500 lei, 500 – 1500 lei (cele mai multe), 1500 – 3000 lei, 3000 – 5000 lei si chiar peste 5000 lei. Bineinteles ca de Black Friday majoritatea ofertelor vor fi mult mai ieftine, beneficiind de reduceri si promotii substantiale de care trebuie sa profitati din plin.

buton-resko-11

Un alt aspect important ar fi brand-ul care de cele mai multe ori isi pune amprenta asupra calitatii produselor din aceasta categorie. Cele mai apreciate sunt: Bertoni-Lorelli, Hauck, Chipolino, PEG PEREGO, Kunert Professional, Musty, Cosatto, Inglesina, Coccolle, Graco, Chicco, DHS, Maxi Cosi sau Stokke.

Daca este cazul sa tinem cont de design si de functionalitati atunci carucioarele se pot imparti in mai multe tipuri, fiecare raspunzand unor diverse preferinte. Astfel avem carucioare: 2 in 1, 3 in 1 (poate cele mai populare), 4 in 1, pentru bicicleta, pentru cazul in care aveti gemeni, tip sport pentru o deplasare facila, tip premergator, standard, pentru cei care au tripleti si in stil vintage pentru amatorii de articole retro.

oferte carucioare copii black friday

Oferte carucioare copii Black Friday

Baietii si fetele dumneavoastra se vor bucura cu adevarat atunci cand se vor plimba in aer liber in siguranta si bucurandu-se de confort maxim. Daca este sa tinem cont de varsta, acestea se preteaza pentru mai multe tipuri de categorii ca de exemplu: cu varsta sub 3 luni (cele mai multe), intre 3 – 6 luni, 6 – 9 luni, 9 – 12 luni, 1 – 2 ani, 2 – 3 ani, 3 – 4 ani, peste 4 ani si chiar pana la 13 ani.

Carucioarele sunt construite astfel incat sa suporte o anumita greutate care poate fi: sub 10 kg, intre 10 – 20 kg (cele mai multe), 21 – 30 kg, 31 – 40 kg si intre 41 – 50 kg. De asemenea greutatea pe care o pot duce mai poate fi impartita pe niste grupe si in functie de varsta: grupa 2 (3 – 8 ani), grupa 1 (6 luni – 4 ani), grupa 0 (0 – 9 luni) si grupa 0+ (0 – 12 luni).

buton-resko-11

Asemenea articole pentru copii sunt destul de usoare avand in vedere ca trebuie si ridicate in unele momente ca de exemplu la urcarea scarilor sau urcarea in masina etc. Se pot grupa in mai multe subcategorii in functie de greutatea pe care o au in sine: sub 5 kg, 5 – 10 kg (majoritatea), 11 – 15 kg si peste 15 kg.

Sistemele de siguranta cele mai intalnite sunt cele in 3 puncte si cele in 5 puncte (majoritatea cazurilor). Un alt element care poate mai conteaza in procesul de achizitie este legat de pozitionarea sezutului care poate fi: convertibil, cu fata spre parinte sau cu spatele spre parinte.

Linkuri sponsorizate