Oferte aragaz de Black Friday – reduceri avantajoase

Probabil cel mai folosit aparat electrocasnic la pregatit mancarea este aragazul. Acesta este ieftin, dar este si foarte practic, fiind deseori alegerea ideala pentru orice bucatarie. Alimentarea se face in cele mai multe cazuri cu gaz, dar sunt si modele electrice.

Black Friday poate fi ocazia cea mai buna pentru a va achizitiona un astfel de aragaz si sa profitati de reducerile avantajoase. Pe emag acest eveniment se va desfasura in noiembrie.

Preturile sunt niste elemente foarte importante dupa care se ghideaza majoritatea clientilor, deoarece acestia au un buget prestabilit atunci cand pornesc la shopping. Acestea variaza astfel: sub 500 lei, 500 – 1000 lei (majoritatea), 1000 – 1500 lei, 1500 – 2000 lei, 2000 – 3000 lei si peste 3000 lei.

buton-resko-11

Intotdeauna vor fi cautate marcile cu traditie in domeniu, iar aici intra in special urmatoarele: Hansa, Idk, Electrolux, Zanussi, Zilan, Metalica, Beko, Arctic, Studio Casa, Whirlpool, Gorenje si Star-Light.

oferte aragaz black friday

Oferte aragaz Black Friday

Puteti gati mai multe feluri de mancare simultan si asta datorita numarului de arzatoare care de cele mai multe ori este suficient: 1 – 3, 4 (majoritatea) si peste 4. Locul in care il veti aseza trebuie sa se potriveasca cu dimensiunile acestuia, respectiv cu latimea care poate fi: 50 cm, 60 cm sau peste 60 cm.

buton-resko-11

Aprinderea arzatoarelor sau a cuptorului se face mai nou electric, fara a mai fi nevoie de chibrituri sau bricheta pentru asta. Alte dotari sau accesorii pe care le mai puteti gasi la aragazuri sunt: grill, rotisor, sertar inferior pentru vasele in care gatiti, duze pentru GPL sau capacul care de obicei este confectionat din sticla sau din metal.

Linkuri sponsorizate