Machete corabii din lemn si cu panze – preturi

Pasionatii de machete reprezentand corabii sau vapoare celebre din istoria omenirii au acum posibilitatea de a-si satisface pasiunea cu cele mai tari modele. Chiar si persoanele care, pur si simplu, adora decoratiunile interioare mai deosebite se pot bucura de astfel de obiecte atat de pretioase.

Prin simpla lor prezenta intr-un colt al casei sau intr-o expozitie tematica creeaza o atmosfera magica care te transpune in timpul cand corabiile de acest gen faceau legea pe marile si oceanele Pamantului. Principalele machete din colectie reprezinta ambarcatiuni confectionate din materiale precum lemnul (in cea mai mare proportie), cateva componente metalice la unele dintre ele si panza care era folosita la velele corabiilor de altadata.

Machetele corabiilor din lemn sunt puse la dispozitie de 4interior la niste preturi accesibile. Trebuie tinut cont de faptul ca valoarea lor cea mai mare este una sentimentala si de design, care, privita din perspectiva pasionatilor de ambarcatiuni renumite, depaseste cu mult pe cea monetara.

Practic aceste machete reproduc la scari mici, in cele mai mici detalii, vase si corabii unice care au navigat si cucerit apele lumii. Dintre cele mai cunoscute amintim:

  • Corabia Black Pearl – nava piratilor din Caraibe.
  • Macheta vas Titanic – celebra nava britanica care s-a scufundat in 1912.
  • Corabia Gothenburg – reproducere dupa cea mai mare corabie cu panze actuala.
  • Corabia Agamemnon – una dintre cele mai importante nave ale Flotei Britanice.
  • Corabia Amerigo Vespucci – folosita de Marina din Italia.
  • Vas Queen Elizabeth 2 – folosit la traversarea Atlanticului.

Suntem convinsi ca toti prietenii, cand va vor vizita, vor ramane placut surprinsi la vederea unor asemenea nave de colectie in miniatura, deoarece nu oricine se poate lauda cu astfel de achizitii.

Aruncati o privire asupra tuturor ofertelor si alegeti corabiile cu panze care va sunt pe plac.

machete corabii

Machete corabii

Linkuri sponsorizate