Lenjerii de pat de lux – eleganta la cote maxime

Prin ce se caracterizeaza lenjeriile de pat de lux? Raspunsul la aceasta intrebare este: prin confortul absolut si prin finetea materialelor din care sunt confectionate. Sunt destul de multe persoane care isi doresc astfel de asternuturi unde calitatea este primordiala, iar pretul nu reprezinta un obstacol in achizitionarea lenjeriilor preferate.

Un dormitor devine cu adevarat elegant si cochet doar atunci cand si patul este decorat cu asemenea articole de lux. Lenjeriile de lux de la homeycomb indeplinesc si cele mai exigente cerinte.

Printre materialele cele mai cautate din categoria lenjeriilor de pat de lux se numara: bumbacul egiptean, bumbacul satinat, broderia cu tesatura jacquard si sa nu uitam de dantela care imprima o nota de noblete marginilor acestora.

lenjerii de pat de lux bumbac satinat

Lenjerii de pat de lux bumbac satinat

lenjerie lux bumbac egiptean si dantela

Lenjerie lux bumbac egiptean si dantela

Promotiile puse la dispozitie de vivre.ro includ si astfel de articole de lux.

lenjerii de pat de lux satin duble

Lenjerii de pat de lux satin duble

lenjerie pat de lux din bumbac satinat

Lenjerie pat de lux din bumbac satinat

Culorile predominante, in cazul acestor lenjerii de inalta clasa, sunt albul, cremul, violetul, rosul, albastrul regal si turcoazul. Multe dintre modele se pot lauda cu imprimeuri florale, geometrice si cu tot felul de broderii si tesaturi elegante.

De asemenea va recomandam si colectiile de pe estiacasa.ro, magazin care se poate lauda cu unele dintre cele mai frumoase astfel de decoratiuni.

lenjerie de lux athena satin

Lenjerie de lux Athena satin

lenjerii de lux 2 persoane tesatura jacquard

Lenjerii de lux 2 persoane tesatura jacquard

Linkuri sponsorizate