Incercati pilotele si pernele din lana Billerbeck pentru a uita de frigul iernii

Oferta bogata de pilote si perne de calitate din acest sezon continua cu articolele Billerbeck puse la dispozitie de magazinul 4interior. Marca nemteasca despre care vorbim pune accentul pe materiale de inalta clasa si pe asigurarea confortului la cote maxime. Oricine a mai avut un astfel de produs stie despre ce vorbim.

Dupa cum se stie toamna sau iarna incep sa se caute pilotele din lana deoarece asigura mentinerea caldurii pe tot parcursul noptii. In plus se stie ca lana are anumite proprietati de autocuratare, garantand astfel o prospetime constanta. De asemenea temperatura corpului se regleaza, iar umiditatea este retinuta fara a crea disconfort in timpul somnului.

Alte caracteristici importante ale pernelor si pilotelor din lana ar fi: greutatea mai redusa fata de cele din puf sau silicon si faptul ca sunt recomandate persoanelor cu reumatism sau celor care au probleme cu articulatiile.

Pe 4interior veti gasi produse din aceasta categorie care pot fi: cu umplutura din lana 100%, cu fata de lana sau din bumbac satinat. Ca si dimensiuni specificam faptul ca pernele disponibile au 50 x 70 cm, iar pilotele au 135 x 200 cm, respectiv 135 x 220 cm cele single de o persoana sau 200 x 220 cm cele duble pentru 2 persoane.

Daca va doriti confort maxim si un pat calduros in aceasta iarna atunci va recomandam sa optati pentru asternuturile Billerbeck cunoscute pentru fiabilitatea si rezistenta lor in timp.

pilote si perne din lana billerbeck de iarna

Pilote si perne din lana Billerbeck de iarna

Linkuri sponsorizate