Halate de baie de purtat in casa sau la spa

Halatele de baie se vor a fi un aliat serios al dumneavoastra impotriva stresului zilnic, pe care trebuie sa-l dati uitarii atunci cand faceti un dus sau o baie pe cinste la sfarsitul zilei. Inainte si mai ales dupa baie, pielea corpului dumneavoastra are nevoie de o atingere delicata si fina, iar acest lucru se datoreaza materialului din care sunt confectionate aceste halate de baie.

Ce poate fi mai placut decat sa te afunzi intr-un fotoliu comod sau in patul tau, fiind imbracat cu halatul de baie preferat? Bumbacul, din care sunt confectionate halatele, are o textura delicata si pufoasa, fiind special creat pentru a absorbi umezeala de pe trup si a-l proteja de frigul din incapere.

Ca si forma halatele pot fi: mai lungi, mai scurte, cu sau fara guler gen decolteu si cam toate sunt prevazute cu un cordon pe masura celui care-l poarta. Ca si culori pot exista modele albe, albastre, crem, gri, verzi, galbene si chiar rosii pentru domnisoare.

halate de baie seturi

Halate de baie seturi

halate de baie ieftine

Halate de baie ieftine

 

halate de baie barbati

Halate de baie barbati

halate de baie dama

Halate de baie dama

Vedeti si ofertele la halate de baie de pe vivre:

Intotdeauna e bine sa aveti cel putin doua seturi de halate pentru fiecare membru al familiei. Unul il puteti folosi zilnic, iar celalalt, de rezerva, e bine sa-l luati la voi atunci cand plecati in vacanta sau mergeti la spa. Suntem siguri ca unul dintre ele va deveni preferatul dumneavoastra chiar dupa prima purtare.

Va invitam sa mai admirati si alte halate de baie selectate de la cele mai bune magazine cu astfel de articole vestimentare.

halate de baie pufoase

Halate de baie pufoase

halate de baie bumbac

Halate de baie bumbac

 

halat barbati elegant

Halat barbati elegant

halat dama deosebit

Halat dama deosebit

 

halate de baie marimi mari

Halate de baie marimi mari

halate de baie copii

Halate de baie copii

 

halat de baie si prosop

Halat de baie si prosop

halate de baie femei

Halate de baie femei

 

halat moale barbati

Halat moale barbati

halat roz femei

Halat roz femei

Linkuri sponsorizate