Elicoptere cu telecomanda ieftine

Ti-ar placea sa te simti ca si un pilot de aviatie? Elicopterele cu telecomanda iti pot oferi aceasta senzatie chiar daca sunt de jucarie. Atat copiii cat si cei mai mari au ocazia de a manevra dupa propriul gust unele dintre cele mai apreciate elicoptere de jucarie radiocomandate.

Achizitionarea lor presupune costuri destul de ieftine, oricine putand sa-si permita practic asemenea gadget-uri. Elicopterele cu telecomanda sunt cadourile ideale pe care le puteti face celor dragi, deoarece le ofera detinatorilor noi senzatii de libertate si fericire in a le utiliza mai ales in aer liber.

Puteti gasi elicoptere cu telecomanda si pe emag >> detalii

Aceste jucarii sunt printre cele mai cautate in mediul online, iar magazinul bigboystoys.ro este specializat in asemenea oferte.

Va recomandam oferta de la bigboystoys.

elicoptere cu telecomanda ieftine

Elicoptere cu telecomanda ieftine

Admirati si alte modele tari puse la dispozitie de speedrc.ro.

elicopter kyosho performant

Elicopter Kyosho performant

Pentru cei pasionati de elicopterele cu telecomanda incercam sa prezentam cateva detalii si particularitati ale acestora:

  • Cele mai multe au unul sau doua rotoare cu diametre care difera de la un model la altul.
  • Coada, de asemenea, este dotata cu o elice pentru stabilitate, iar giroscopul are scopul de a controla rotatia haotica in jurul axei sale asigurandu-se astfel stabilitatea in zbor.
  • Sunt pezente pana la 3 – 4 canale de zbor.
  • Sunt ghidate cu ajutorul telecomenzii si sunt foarte usoare si rapide.
  • Elicopterele se misca in zbor in urmatoarele directii: sus – jos, stanga – dreapta, inainte – inapoi. Necesita putin antrenament pana cand reusiti sa le pilotati in mod corect, dar acest lucru nu e o problema daca exersati afara in aer liber.
  • In ceea ce priveste autonomia sau durata de zbor aceasta poate dure de la 6 pana la 9 minute. Acumulatorii sunt de tipul Li – Po.
  • Ca si costuri putem spune ca sunt ieftine.
  • Raza de actiune a telecomenzii este destul de variata si se incadreaza intre 10 m la unele, mergand pana la 100 m la altele mai avansate.
  • Pentru cei pasionati de filmari aeriene, unele elicoptere cu telecomanda au in dotare si camera video alaturi de alte accesorii utile: cablu usb si card micro sd pentru stocarea imaginilor.
Linkuri sponsorizate