Dulap haine cu 3 usi si 2 sertare – promotie

Resko.info va recomanda urmatoarea promotie de data asta din domeniul mobilei. Dulapul de haine cu 3 usi si 2 sertare va este pus la dispozitie de magazinul tamos. Momentan oferta este promotionala si are un pret cu 22% redus fata de cel initial.

Va invitam pe site-ul magazinului pentru a vedea toate detaliile si pretul exact.

Acesta este un dulap foarte practic si bine proportionat. Este ideal pentru depozitarea hainelor din garderoba personala. Credem noi ca se potriveste in orice camera indiferent de marimea ei. Materialul din care este confectionat este pal dublu melaminat. Aveti de ales intre 3 tipuri de decoruri: fag, cires si wenge.

dulap haine cu 3 usi si 2 sertare promotie

Dulap haine cu 3 usi si 2 sertare promotie

Livrarea se va face in cutii de carton, fiind demontat, iar apoi va trebui montat conform schitei de montaj. Bineinteles ca atunci cand veti comanda veti putea bifa toate optiunile de transport si montaj dorite. Va recomandam plasarea comenzii online folosind butonul cumpara din site-ul magazinului.

Dimensiunile dulapului sunt 120 x 50 x 180 in cm semnificand: lungime x adancime x inaltime.

Speram ca v-am facut curiosi si va invitam sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a primi pe email si alte oferte pe care le vom publica periodic.

Linkuri sponsorizate