De unde poti cumpara automodele cu motor electric?

Te-ai gandit sa treci la un nivel superior in ceea ce priveste ‘joaca’ cu masinutele? Inseamna ca te-ai gandit la niste modele mai performante de genul automodelelor cu motor electric care sunt prima optiune a celor pasionati de automodelism. Daca esti la inceput sau vrei sa-ti reinnoiesti colectia de ‘masinute’ radiocomandate atunci trebuie sa stii de unde sa le si cumperi.

Din cate am analizat am ajuns la concluzia ca cea mai complexa gama de automodele electrice se regaseste in paginile magazinului speedrc. Oferta este foarte bogata si cuprinde atat automodele electrice off-road cat si on-road. Pe langa masinutele in sine mai gasesti si piese de schimb in cazul in care vei avea nevoie si de alte accesorii foarte necesare pentru cei pasionati de acest domeniu.

Vedeti si oferta de automodele de pe emag >> aici

In acest articol iti vom prezenta oferta de automodele cu motor electric pe partea de off-road, iar in alt post vom aborda si seria celor de tip on-road. In primul rand iti insiram tipurile de masinute off-road care se impart in mai multe categorii. Acestea sunt:
Monster-truck – bineinteles ca deja te-ai gandit despre ce este vorba. Sunt acele masini cu roti imense si foarte puternice.
Truggy si Buggy folosite in special pe terenurile accidentate si nisipoase.
Mini-Z Buggy sunt de dimensiuni mai mici dar au aceleasi performante ca si buggy.
Short Course – automodele foarte capabile, bune si pentru incepatori.
Ar mai fi categoriile 4WD, Stadium Truck si Rock Crawler toate la fel de interesante cu multiple facilitati si optiuni.

Majoritatea au tractiune integrala si centrul de greutate destul de coborat pentru o stabilitate excelenta. Iata cateva brand-uri de exceptie care sunt si printre preferatele celor care folosesc astfel de ‘jucarii’: VRX Racing, HSP, Kyosho de renume mondial si Thunder Tiger cu niste articole foarte rezistente si complexe.

Iti recomandam magazinul speedrc in care vei gasi tot ce ai nevoie din domeniul automodelismului. Credem ca o asemenea masinuta este cadoul ideal pentru oricine indiferent de varsta si ocupatie. Nu este o simpla jucarie si trebuie intretinuta si folosita cu multa grija. Mai jos poti vedea cateva modele reprezentative pentru categoria lor.

automodele cu motor electric

Automodele cu motor electric

Linkuri sponsorizate