Cuverturi de pat pentru un stil de viata armonios

Patul dormitorului tau are cu siguranta nevoie sa fie rasfatat si pentru acest lucru cuverturile de pat sunt ideale. Nu doar ca ii va da un aspect placut si elegant, dar si dumneavoastra veti fi incantati de senzatia de confort pe care v-o ofera. In functie de designul dormitorului, respectiv de culorile peretilor, ale mobilierului si ale covorului sau parchetului, puteti face alegerea perfecta cand vine vorba de o cuvertura de pat care sa fie in armonie cu restul incaperii.

Poate unii prefera variantele de cuverturi mai simple intr-o culoare, iar altii pe cele cu imprimeuri si mai inflorate, tocmai din aceasta cauza am ales sa va recomandam cateva modele din fiecare categorie in parte. Astfel vor fi satisfacute toate gusturile in materie de design, dar si de pret, care poate varia de la cele mai ieftine pana la cele mai scumpe dar de o calitate incontestabila.

Acestea fiind spuse va prezentam in prima parte o gama de 4 cuverturi de pat care se identifica prin culorile blande, dar si elegante totodata si mai ales prin calitatea materialului si anume bumbacul.

Exista si un model din bumbac egiptean care nu face nici un compromis atunci cand vorbim de confortul absolut al unei cuverturi. De asemenea puteti admira si alte articole la fel de frumoase.

cuvertura pat 2 persoane mov

Cuvertura pat 2 persoane mov

cuvertura pat bumbac

Cuvertura pat bumbac

 

cuvertura pat de lux bumbac egiptean

Cuvertura pat de lux bumbac egiptean

cuvertura pat ieftina bej

Cuvertura pat ieftina bej

In a doua parte, dupa ce v-ati delectat privirea cu modelele anterioare, va introducem intr-o lume in care cuverturile din bumbac egiptean si in special cele din satin fac legea, iar marca Valeron este cea care se impune in prim plan. Niciodata patul tau nu va fi mai fericit si iti va multumi cand il vei alinta cu astfel de cuverturi atat de apreciate de toata lumea. Imprimeurile si culorile pot varia de la cele mai vii pana la cele mai romantice si pline de senzualitate, facandu-le sa fie cadoul perfect pentru un cuplu de indragostiti. Vedeti preturile si toate detaliile legate de aceste articole de casa.

cuvertura matlasata model imprimat

Cuvertura matlasata model imprimat

cuvertura pat bumbac design elegant

Cuvertura pat bumbac design elegant

 

cuvertura pat bumbac valeron

Cuvertura pat bumbac Valeron

cuvertura pat satin rosu si negru

Cuvertura pat satin rosu si negru

Linkuri sponsorizate