Despre Resko.info – Termeni si conditii

Acesta este un portal cu informatii si recomandari diverse din domeniul amenajarii locuintei si al decoratiunilor interioare. Site-ul Resko.info vine in intampinarea celor care sunt in cautarea unor sfaturi utile si decoratiuni cat mai frumoase, dar in acelasi timp si ieftine, pentru casa lor.

Posibilitatile de amenajare si decorare sunt nelimitate, iar singurul scop este crearea unui spatiu relaxant si confortabil in care sa va simtiti cu adevarat in largul dumneavoastra. De fiecare data cand apare ceva nou pe piata de home & deco noi incercam sa va tinem la curent pentru ca sa fiti informati la timp cu tot ce tine de acest domeniu atat de interesant.

Rolul principal in articolele noastre va fi detinut de lenjeria de pat care este unul din cele mai cautate produse destinate confortului casei tale si in special al dormitorului tau, locul in care te odihnesti cu adevarat. De asemenea venim si cu subiecte legate de lifestyle sau chiar de arhitectura si design, lucruri atat de apreciate de marea majoritate a vizitatorilor acestui site.

O categorie speciala, prezenta in paginile noastre, este cea destinata copiilor si bebelusilor, aceasta cuprinzand de la lenjerii si cuverturi de pat pana la jucarii si tot felul de accesorii potrivite celor mici.

Termeni si conditii

Resko.info va prezinta informatii si recomandari ale unor produse ce apartin anumitor magazine online cu care acesta se afla in relatii de afiliere.

Nu raspundem pentru eventualele schimbari ale preturilor pe care magazinele online le fac si nici de existenta sau nu pe stoc a produselor prezentate. Dupa ce sunteti redirectionat catre aceste magazine, achizitionarea produselor o veti face in conformitate cu termenii si conditiile stabilite de fiecare dintre acestea in parte.

Pentru orice intrebari sau sfaturi nu ezitati sa ne contactati.

Echipa site Resko.info