Bilete avion Wizz ieftine pornind de la doar 17 euro

Atunci cand vreti sa calatoriti in tara sau in strainatate cu avionul este bine sa optati pentru o companie aeriana cunoscuta si care va ofera bilete de avion ieftine pentru cele mai importante destinatii.

Una dintre acestea este si Wizz Air care practica preturi accesibile, incepand de la doar 17 euro in unele cazuri. Este recomandat sa va cumparati bilete dus-intors si daca se poate cu cateva luni dinainte tocmai pentru a beneficia de preturi promotionale.

Wizz Air este una dintre cele mai mari companii aeriene low cost din Europa. La noi in tara puteti pleca cu Wizz din orase precum Bucuresti, Cluj Napoca, Targu Mures si Timisoara.

Orasele destinatie sunt dintre cele mai variate. Cele mai vizitate sunt: Londra, Barcelona, Madrid, Napoli, Paris, Pisa si Budapesta. Capacitatea flotei se invarte undeva in jurul a 39 avioane tip Airbus.

Site-ul vola va ofera posibilitatea de a rezerva bilete online pentru oricare dintre orasele catre care doriti sa zburati. De asemenea este recomandat sa cititi inainte detaliile despre bagaje, taxe si check in.

bilete avion wizz ieftine

Bilete avion Wizz ieftine

Linkuri sponsorizate