Automodele RC – intra in lumea fascinanta a modelismului

Fie ca esti pasionat deja sau nu de lumea automodelelor RC va invitam sa urmariti prezentarea mai multor oferte si articole din lumea modelismului puse la dispozitie de magazinul speedrc care este specializat in comercializarea unor asemenea produse. Suntem siguri ca acesta este un subiect indragit de foarta multa lume si care incepe sa fie apreciat din ce in ce mai mult si la noi in tara.

Este pur si simplu fascinant sa ai o asemenea ‘jucarie’ daca se poate spune si sa o manuiesti dupa cum vrei tu la asemenea distante. Atat adultii cat si copiii sunt innebuniti dupa automodelele rc care se impart in mai multe categorii in functie de motorul care le propulseaza, cat si de natura terenului pentru care au fost construite.

Descoperiti aici si >> colectia de automodele de pe emag

Tinand cont de cele de mai sus acestea se impart in urmatoarele categorii principale:
Automodele electrice off-road si on-road
Automodele termice off-road si on-road.

Toate modelele prezentate sunt radiocomandate si sunt fabricate din piese de calitate apartinand unor firme de renume international din domeniu. Amintim, de exemplu, cateva branduri internationale celebre in toata lumea: Kyosho, HobbyKing sau Fastrax.

In imaginea urmatoare aveti prezentate doar o parte din automodelele rc pe care le puteti gasi in magazinul online speedrc.

automodele rc

Automodele RC

Linkuri sponsorizate