Aer conditionat 2018 – Top 6 cu cele mai cautate aparate

Uneori este mult mai usor sa aveti o lista gata facuta in care sa se regaseasca cele mai cautate si mai bine vandute aparate de aer conditionat.

Am creat acest articol cu acest scop si am gasit 6 produse de top care se pare ca fac parte din preferintele cumparatorilor care navigheaza printre ofertele magazinului emag in 2018.

Inainte de a vi le prezenta, vom specifica criteriile de care am tinut cont in selectia noastra: numarul de review-uri, daca are implementata tehnologia cu inverter, capacitatea generala, tipurile de filtre, ce garantie are, tipurile functiilor si ce suprafete pot acoperi.

butoacr1

Numarul de review-uri este foarte important, deoarece reflecta parerile pozitive sau negative ale clientilor, dar si de cate ori a fost vandut un anumit model (de obicei numarul de vanzari este mult mai mare decat numarul de review-uri, pentru ca nu toata lumea care cumpara isi spune si parerea).

Am luat in calcul si prezenta tehnologiei tip Inverter, care-i ofera compresorului mai multe avantaje precum o functionare eficienta si economica.

aer conditionat 2017

Aer Conditionat 2018

Capacitatea aparatelor este si ea importanta, deoarece reflecta de obicei cat de bine face fata in timpul functionarii pentru a acoperi o anumita suprafata.

Celelalte specificatii pe care le-am considerat importante au legatura cu: garantia (este bine sa fie de minim 24 luni), ce functii speciale are, daca are sau nu kit-ul de instalare inclus si ce fel de filtre asigura purificarea aerului.

butoacr2

Acum urmeaza sa va insiram concret care aparate se cauta cel mai mult in aceasta perioada.

Star-Light ACM-12BIN: are peste 139 review-uri, este dotat cu inverter, are capacitatea de 12000 btu, kit-ul de instalare este inclus, are clasa A++ si este destinat suprafetelor de pana la 16 – 23 mp.

Star-Light ACM-12WIFI: a adunat deja peste 21 review-uri, are inverter, capacitatea generala de 12000 btu, este dotat cu display, are functia avansata Control Wifi, kit-ul de instalare este prezent si acopera suprafete de pana la 16 – 23 mp.

Star-Light ACM-09BIN: are deja mai mult de 35 review-uri, compresorul functioneaza cu inverter, capacitatea de racire este de 9000 btu, are kit de instalare inclus, vine cu o garantie de 24 luni si se potriveste camerelor cu suprafete de pana la 12 – 18 mp.

Samsung AR12KSWSBWKNZE: cu peste 39 review-uri, capacitatea optima de 12000 btu, poate fi controlat de la distanta prin Wi-fi, compresorul este tip BLDC, iar filtrul antipraf este tip Care Filter HD60.

Whirlpool SPIW 412L Inverter: un aparat foarte popular cu peste 116 review-uri, capacitatea generala de 12000 btu, clasa de eficienta energetica A+, functia de ultima generatie Al 6-lea Simt, functiile Autorestart si Autocuratare, are filtru HD + Carbon si se monteaza in incaperi cu suprafete de pana la 25 – 35 mp.

Daikin FTXB35C-RXB35C: numara deja mai mult de 14 review-uri, este echipat cu inverter, dezvolta o capacitate de 12000 btu, are Programator 24 ore, Mod Putere, Mod Confort, are filtru Fotocatalitic, este bun pentru suprafete de pana la 25 – 35 mp si are o garantie destul de mare care acopera o perioada de 36 luni.