Accesorii de bucatarie la reducere cu -30% in oferta Hot Week

Bine v-am regasit! De data aceasta continuam seria articolelor care promoveaza promotii cu o noua oferta de la 4interior care consta in reduceri de -30% la articolele de bucatarie. Aceasta promotie face parte din categoria Hot Week din site-ul magazinului mentionat anterior care, pe parcursul a 5 zile pe saptamana, ofera reduceri speciale la unele produse.

Saptamana aceasta accesoriile utile in bucatarie beneficiaza de reducerea Hot Week si este valabila intre 24 – 28 martie 2014.

Aveti 5 zile la dispozitie in care poti profita de aceste oferte, zicem noi de neratat. Cu siguranta bucataria dumneavoastra are nevoie de noi ustensile si accesorii utile pe care trebuie sa le reinnoiti sau sa le procurati pentru prima oara.

Referitor la transport specificam ca este in valoare de15 lei indiferent de localitatea in care va aflati. De asemenea mai precizam faptul ca articolele achizitionate le veti primi in intervalul 1 – 5 aprilie 2014.

Va enumeram cateva obiecte utile care fac parte din aceasta categorie: curatator de legume, foarfeca, aprinzator de aragaz, cleste salata, cutite, teluri din inox, strecuratoare si multe altele la fel de cautate.

Va invitam sa intrati in magazinul 4interior pentru a vizualiza toate detaliile.

accesorii bucatarie reducere

Accesorii bucatarie reducere

Linkuri sponsorizate